Krul ziet stunt mislukken door Ronaldo: "Heeft toch de ervaring"

12 december 2021, 12:31

Tim Krul baalde zaterdag na de wedstrijd tegen Manchester United. De hekkensluiter van de Premier League bood goed tegenstand, maar verloor uiteindelijk toch met 1-0. Cristiano Ronaldo kreeg een strafschop, die volgens de doelman wel heel makkelijk gegeven was.

"Bij de voorzet houdt de rechtsback hem vast, maar zulke momenten zie je honderd keer per wedstrijd", verzucht de keeper bij Ziggo Sport. "Je ziet dat Ronaldo dan toch de ervaring heeft om de scheidsrechter te beïnvloeden door te gaan liggen. Het is echt doodzonde, want ik dacht dat we wel voor een stunt konden zorgen. Ik ben teleurgesteld dat we niet met een punt weglopen. Dit zijn toch momenten om vertrouwen te kweken."

"We hebben genoeg gecreëerd om misschien wel te winnen", vervolgt Krul, die zijn collaga aan de andere kant van het veld meerdere keren redding zag brengen op een inzet. "De Gea had een stuk of zes reddingen. Daar moet gewoon één van in. Het was echt geen wedstrijden die we hoefden te verliezen. Ze hebben één moment gehad en zijn verder niet heel gevaarlijk geweest."

Door de nederlaag staat de ploeg nog altijd laatste in de Premier League, met tien punten uit zestien wedstrijden. De club staat daarmee gelijk met nummer negentien Newcastle United en nummer achttien Burnley, al hebben die nog minstens één wedstrijd tegoed. Desondanks houdt Krul vertrouwen in een goede afloop van het seizoen. "Na een slechte start zijn we een goede weg ingeslagen, maar nu moeten we het weer laten zien op het veld. Ik heb een goed gevoel in deze selectie. We speelden niet slecht, ik ben trots op de jongens over deze wedstrijd, maar het was niet genoeg voor een resultaat"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen