Van Bronckhorst blijft maar winnen met Rangers

12 december 2021, 14:54   Bijgewerkt: 12 december 2021, 15:05

Giovanni van Bronckhorst heeft met Rangers FC een volgende driepunter bijgeschreven. De oefenmeester won met 2-0 van de nummer drie Hearts, waardoor hij de eerste plek stevig in handen blijft houden. Het gat met Celtic is nu zeven punten, al heeft de stadgenoot nog wel een wedstrijd tegoed. 

Deze overwinning zal goed voelen voor de Nederlander, aangezien de tegenstander veelal wordt gezien als 'best of the rest', achter de twee grootste clubs van het land. Daarom werd er met interesse naar het duel gekeken. Tot dusver beleefde de oefenmeester een uitstekende start, maar dit werd gezien als eerste serieuze test. Ook daarvoor slaagde Van Bronckhorst met vlag en wimpel, vooral door een goede openingsfase.

Waar de eerste grote kans voor Hearts-aanvaller Liam Boyce was, denderde Rangers er in de openingsfase overheen. Binnen het kwartier hadden Alfredo Morelos en Joe Aribo de trainer al laten juichen, waarbij vooral eerstgenoemde scoorde na een prachtige aanval. Het waren meteen de enige twee kansen van Rangers in de eerste helft, waardoor de ploeg zich uiterst effectief toonde. Het zorgde echter ook voor een helft waarin weinig gebeurde. Na rust veranderde dat beeld niet echt bij de regerend landskampioen, al werd de tegenstander wel gevaarlijker. Stephen Kingsely en Josh Ginnelly raakten het houtwerk voor Hearts.

Zo blijft Van Bronckhorst uitstekend presteren bij Rangers, dat dus nog volop in de race is voor de tweede landstitel op rij. Tot dusver heeft de Nederlandse trainer zijn eerste zes wedstrijden niet verloren. Een keer speelde hij gelijk, terwijl hij vijf keer met een driepunter van het veld stapte. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen