'Middenmoters' Sven Botman en Peter Bosz delen de punten

12 december 2021, 15:10   Bijgewerkt: 12 december 2021, 15:18

De druk op Peter Bosz zal blijven. De trainer is er namelijk niet in geslaagd om een overwinning te boeken met Olympique Lyonnais tegen Lille OSC. Sven Botman en zijn ploeggenoten hielden stand, waardoor de Nederlandse trainer al drie duels op rij niet heeft gewonnen.

De eerste helft leverde weinig hoogtepunten op van beide kanten. Bosz zag zijn smaakmaker Houssem Aouar dicht bij de openingstreffer zijn, maar na een knappe aanname wist hij de mogelijkheid niet te verzilveren. Na rust kreeg de Fransman nog een kans, maar Sven Botman greep goed in met een fraaie tackle. Daarmee onderscheidde de verdediger zich, die de afgelopen wedstrijden moest toekijken door een blessure.

Met de Nederlander achterin oogde de regerend landskampioen stabiel, waardoor Bosz en zijn manschappen dus weinig kansen kregen. Aan de andere kant creëerde Lille zelf ook weinig, al waren Burak Yilmaz en voormalig FC Groningen-speler Gabriel Gudmundsson dicht bij een doelpunt. De bal wilde er echter niet in, waardoor beide ploegen genoegen moesten nemen met een punt.

Lille staat dit seizoen in de middenmoot, terwijl het vorig seizoen dus nog de verrassende nummer één van de competitie werd. Lyon heeft één punt minder dan de ploeg uit het noorden. Dat is simpelweg te weinig voor een club die weer mee wil doen met de Franse top. De druk op Peter Bosz blijft dus onverminderd hoog.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen