NAC-coach De Graaf baalt van eigen ploeg én blunderende arbitrage

18 december 2021, 10:44

NAC-trainer Edwin de Graaf had vrijdag na afloop van het duel met ADO Den Haag flink de balen in de manier waarop zijn ploeg voor de dag kwam. Daarnaast zette de coach ook zijn vraagtekens bij het optreden van scheidsrechter Jannick van der Laan.

De leidsman keurde namelijk de laatste twee Haagse goals van Samy Bourard goed. Iets dat niet had gemogen: Bourard scoorde namelijk eerst de 3-1 met zijn hand, bij de laatste ADO-treffer stond hij buitenspel. "Ik vroeg na de wedstrijd aan de scheidsrechter: joh, de derde en vierde goal?", begint De Graaf tegenover ESPN. "Hij zei: ja, kut hè. Ja, voor mij is het zeker kut."

"Ik ben normaal gesproken niet iemand die naar excuses zoekt", vervolgt de coach, die deze week bekendmaakte te zijn geopereerd aan een tumor. "Ik heb mijn ploeg ook de huid vol gescholden. Ik ben er een beetje klaar mee dat we goede wedstrijden spelen maar geen punten halen. Dat moet nu een keer klaar zijn."

Lees ook: De Graaf reageert opnieuw op verwijderde tumor

Door de verliespartij in Den Haag staat NAC – dat in de beker deze week nog verraste door een overwinning op FC Utrecht - op een teleurstellende negende plek in de Keuken Kampioen Divisie. ADO staat op dit moment vierde, een knappe prestatie gezien de puntenmindering waarmee de Eredivisie-degradant begon.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen