Dumfries trots op primeur na topmaand: "Ik ben zo blij"

23 december 2021 – Denzel Dumfries bezorgde Internazionale woensdagavond de driepunter tegen Torino door de enige treffer van de wedstrijd te maken. Het zorgde voor enorm veel blijdschap bij de vleugelverdediger, die zijn draai helemaal gevonden heeft in Milaan. In december scoorde hij eerder al tegen AS Roma en Salernitana, waardoor hij een groot aandeel heeft gehad in de koppositie.

Dumfries trots op primeur na topmaand: "Ik ben zo blij"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Het is altijd mooi om doelpunten te maken, zeker in dit stadion, met deze fans", vertelt Dumfries voor de microfoon van Inter TV. Hij had nog niet gescoord in een thuisduel, maar deed dat woensdagavond wel. "Dan ben ik ook nog de matchwinner. Ik ben zo blij, voel me op dit moment heel goed. Ik heb echt het gevoel dat de mensen bij deze club in mij geloven en dat ik op dezelfde golflengte zit als mijn ploeggenoten."

Zie ook: Video: Dumfries dendert door en scoort opnieuw namens Inter

Door de treffer van de Nederlander is het gat met stadgenoot AC Milan vier punten. Die ploeg staat tweede, waardoor er dus een klein gaatje is geslagen door de regerend landskampioen. "Torino verslaan was cruciaal voor ons. We wisten dat we tegen een sterk team aan moesten treden. Het was een moeilijke wedstrijd, ze waren compact en agressief en er was een goede teamprestatie nodig. Dat is gelukt", aldus de verdediger, die een geweldig jaar beleefde.

Hij was aanvoerder van PSV, uitblinker op het Europees kampioen en verdiende zo een transfer naar de Italiaanse topclub. Hij kende een moeilijk begin in de modestad, maar heeft zich inmiddels ontpopt tot sterkhouder van de ploeg. "2021 zat vol geweldige momenten voor mij. Een van de hoogtepunten was mijn overstap naar Inter. Ik ben blij en dankbaar. Ik kan niet wachten om in het nieuwe jaar van start te gaan", aldus de verdediger.

Reacties

Serie A

gerelateerd