Heracles neemt geen risico na meerdere coronabesmettingen

4 januari 2022, 16:43

Heracles Almelo heeft een streep gezet door de oefenwedstrijden tegen SV Straelen (8 januari) en SC Paderborn (9 januari). De nummer dertien van de Eredivisie kampt met coronabesmettingen binnen de selectie en wil geen enkel risico nemen 'met zaken als gezamenlijk eten en het verplaatsen met de spelersbussen'.

De club maakt niet bekend hoeveel spelers een positieve test hebben afgelegd en wie deze spelers zijn. Nu de vriendschappelijke duels met de Duitse tegenstanders zijn geannuleerd, zal Heracles in Almelo verder toewerken naar de tweede seizoenshelft. Op zaterdag 15 mei hervatten de Heraclieden de Eredivisie met een uitwedstrijd tegen NEC.

Heracles is niet de eerste Eredivisie-club die tijdens de winterstop zijn plannen heeft moeten omgooien door het coronavirus. Feyenoord annuleerde zaterdag het geplande trainingskamp in Spanje vanwege meerdere besmettingen in de selectie. PSV en sc Heerenveen bliezen dinsdag eveneens het trainingskamp af.

Slechts een aantal clubs hebben deze winterstop het vliegtuig gepakt. Ajax en Vitesse bevindt zich in Portugal, terwijl AZ en NEC naar Spanje zijn afgereisd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen