Juve en Napoli hebben zege nodig om weer aan te haken

6 januari 2022, 07:00   Bijgewerkt: 5 januari 2022, 23:38

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 6 januari.

Wedstrijden

Bologna - Inter (12.30 uur)

Koploper Inter hervat de jacht op titelprolongatie met een uitwedstrijd tegen Bologna. Het is aan de Milanese topclub de taak om er direct na de jaarwisseling te staan, want nummer twee AC Milan hoopt het gat vandaag te kunnen verkleinen tot één punt. Er is reden tot waakzaamheid voor Inter: als nummer tien mag Bologna nog altijd dromen van Europees voetbal.

AC Milan - AS Roma (18.30 uur)

Milan kan eerst de verrichtingen van de stadgenoot aanschouwen en moet vervolgens zelf aan de bak. Nummer zes AS Roma van Rick Karsdorp hoopt de weg omhoog in te zetten en kan daarvoor een overwinning op AC Milan uitstekend gebruiken. De nummer twee van de Serie A heeft juist een overwinning nodig om in het spoor te blijven van koploper Inter.

Juventus - SSC Napoli (20.45 uur)

Voor het fraaiste affiche van de donderdag moeten we het langst wachten. In Turijn lijkt het nu al erop of eronder voor Juventus in strijd om een plek bij de bovenste vier van de Serie A, die zich rechtstreeks plaatsen voor de Champions League. Als Atalanta wint van Torino en Juve gaat onderuit, bedraagt het gat al zeven punten. Napoli hoopt na een matige serie juist weer aan te haken in de strijd om de landstitel. De achterstand op Inter bedraagt zeven punten.

Voetbal op tv

12.30 uur: Bologna - Inter, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Serie A

14.30 uur: SS Lazio - Empoli, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Serie A

16.30 uur: Atalanta - Torino, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Serie A

18.00 uur: Real Zaragoza - Sevilla, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in de Copa Del Rey

18.30 uur: AC Milan - AS Roma, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Serie A

20.45 uur: Juventus - SSC Napoli, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in de Serie A

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen