Van der Gijp twijfelt over Veerman en looft 'interessante' Bazoer

6 januari 2022 – René van der Gijp heeft zijn twijfels bij Joey Veerman. Hij vindt de middenvelder op dit moment nog niet goed genoeg voor PSV, dat circa zes miljoen euro voor hem neertelde deze winterse transferperiode. De analist trekt de vergelijking met Adam Maher en Bart Ramselaar, die in het Philips Stadion nooit onomstreden wisten te worden.

Van der Gijp twijfelt over Veerman en looft 'interessante' Bazoer

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Aan de Veerman van Heerenveen heeft PSV geen kut. Dat hadden ze ook niet aan Maher en die jongen van FC Utrecht", doelt hij in gesprek met VI Vandaag op Bart Ramselaar, die na drie seizoenen weer terugkeerde naar het oude nest. "Maher heeft zich bij PSV niet verbeterd. Veerman zou minstens nog een klasse beter moeten worden voor PSV er iets aan heeft. Schijnbaar hebben ze bij PSV gekeken en zien ze die potentie wel."

Veerman was de afgelopen weken een veelbesproken onderweg. Feyenoord leek de beste papieren te hebben om hem aan te trekken, maar PSV sloeg als donderslag bij heldere hemel toe. Dat betekent dat de Rotterdammers op zoek moeten naar een andere middenvelder. Daarvoor zou Riechedly Bazoer in beeld zijn. Van der Gijp is lovend over de uitblinker van Vitesse. "Dat vind ik wel interessant. Die jongen heeft zich ontwikkelt en hij is een goede voetballer."

Overigens zou ook PSV interesse hebben in de Vitessenaar, al gaat het dan om een zomerse transfer. De voetballer loopt na dit seizoen uit zijn contract, waardoor clubs hem dan gratis over kunnen nemen. Feyenoord zou daar niet op willen wachten, maar Vitesse wil de smaakmaker niet voor een appel en een ei laten gaan, ondanks zijn aflopende contract.

Reacties

Feyenoord

gerelateerd