Volop transferperikelen en -geruchten bij diverse Eredivisie-clubs

7 januari 2022, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 6 januari 2022. 

'Bazoer-update: Feyenoord deed nog geen bod, meerdere clubs'

Feyenoord heeft weliswaar diverse gesprekken gevoerd met Riechedly Bazoer (25) over een transfer, een officieel bod werd er desondanks nog niet ingediend bij Vitesse. De Arnhemmers zien de middenvelder het liefst pas na dit seizoen vertrekken en willen hem eigenlijk voor het vervolg van het Eredivisieseizoen sowieso nog niet kwijt. Ook Mohamed Ihattaren zou zijn aangeboden, maar hij hoefde 

'Vitesse-banneling Tannane geniet belangstelling uit Turkije'

Oussama Tannane kan mogelijk deze winter vertrekken uit Arnhem. De middenvelder staat nog tot 2022 onder contract bij de Eredivisieclub, maar werd eerder door trainer Thomas Letsch uit de selectie gezet. Daardoor mag hij vermoedelijk transfervrij vertrekken en het Turkse Göztepe heeft belangstelling.

'Belangstelling Tottenham in Traoré goed nieuws voor Bergwijn?'

Tottenham Hotspur heeft belangstelling voor Wolverhampton Wanderers-aanvaller Adama Traoré (25). De Engelse topclub ziet de pijlsnelle buitenspeler als een ideale winterversterking voor op de flanken. Mogelijk is dat ook goed nieuws voor Ajax, als Steven Bergwijn bij een transfer van de Spanjaard alsnog mag vertrekken in deze winter.

FC Groningen hoopt op twee spelers: strijd met Vitesse en NEC

FC Groningen wil deze winterse transferperiode geen spelers verkopen of verhuren. Dat laat technisch directeur Mark-Jan Fledderus weten in gesprek met RTV Noord. Desondanks houdt de beleidsbepaler de deur op een kier voor één speler: Patrick Joosten mag wellicht wel vertrekken, mits er een goed bod wordt gedaan op de aanvaller.

Onrust bij Willem II: keeperstrainer Wapenaar vertrekt per direct

Het is opnieuw onrustig bij Willem II. Bij de staf van de Tilburgers is Harald Wapenaar (51) donderdag vertrokken na 5,5 jaar dienst. Dat is vanwege een 'onoverkomelijk verschil van inzicht over visie en werkwijze', zo staat te lezen in het statement.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen