Sampdoria hekelt woorden Ihattaren: "Het is allemaal verzonnen"

13 januari 2022, 17:29   Bijgewerkt: 13 januari 2022, 20:44

Sampdoria is het totaal niet eens met de uitlatingen van Mo Ihattaren. President Marco Lanna stelt dat de door Juventus verhuurde middenvelder niet de waarheid spreekt.

"Het is allemaal verzonnen, grote leugens zijn het", vertelt hij bij zijn presentatie als nieuwe voorzitter van de club. "Het hele interview is een leugen. Iedereen bij Sampdoria zegt dat hier geen letter van klopt." Ihattaren – die dicht bij een verhuur aan FC Utrecht is - liet deze week in de media weten dat hij zich niet op zijn plek voelde bij Sampdoria. Zo zou de Serie A-club hem totaal hebben genegeerd.

Ook zou Ihattaren geen salaris hebben ontgangen, iets dat Lanna graag wil onderbouwen. "Het klopt dat hij zijn geld niet heeft gekregen. Er ligt een duidelijke afspraak tussen onze advocaten en die van hem. Hij is vertrokken zonder de club daarover te informeren en we konden hem daarom een boete opleggen. Daar hebben we besloten van af te zien, maar dat betekent ook dat we geen salaris hoeven te betalen tot eind januari. Zo zit de afspraak in elkaar."

Lees ook: Ihattaren werkt met oud-international aan comeback

Ihattaren – die in april vorig jaar voor het laatst in actie kwam - gaf aan zich te richten op zijn rentree, mogelijk dus in De Galgenwaard. FC Utrecht hoopt Ihattaren voor anderhalf jaar vast te leggen. Tot die overgang officieel is, werkt hij in het Olympisch Stadion onder leiding van een personal trainer aan zijn fitheid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen