Radja Nainggolan slikt harde kritiek over Noa Lang deels in

13 januari 2022, 18:37

Radja Nainggolan is teruggekomen op zijn uitspraken over Noa Lang. De 33-jarige middenvelder nam bepaald geen blad voor de mond toen hij een maand geleden de elf jaar jongere aanvaller van Club Brugge besprak.

"Puur qua kwaliteit vind ik hem een van de betere spelers", begon Nainggolan in een interview met Het Nieuwsblad. Ik zeg het: hij heeft die flits, kan een actie maken. Maar hoe goed hij ook mag zijn, ik kan hem niet uitstaan. Altijd maar gesticuleren met z'n handen en protesteren. Iedereen de mond snoeren nadat hij vijf wedstrijden onzichtbaar was. Dat zijn dingen waar ik niet mee kan leven. Mocht hij de voetjes op de grond houden, zou hij nog twee keer zo goed zijn."

Bij het Gouden Schoen-gala werd Nainggolan woensdag gevraagd naar zijn kritiek op Lang. "Dat was niet met kwaad opzet", citeert Het Laatste Nieuws hem. "Ik heb net ook het interview met Noa Lang en zijn vader gezien. Als je hem niet kent en je ziet hem telkens zijn hand voor z'n mond houden bij zijn vieringen, dan denk je: 'Wat doet die allemaal?' Hij is zó een goede voetballer, maar het is een beetje overdreven. Maar als hij nu eenmaal zo is, dan moet ik dat accepteren."

Nainggolan, die zelf ook niet van onbesproken gedrag is, herkent zichzelf zelfs een beetje in Lang. "Ik ben eveneens iemand die alles zegt wat hij denkt. Dat ik ook sommige zaken gedaan heb die niet altijd even goed waren? Tuurlijk, maar daar heb ik ook voor betaald."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen