Ihattaren over Schmidt: "Jammer dat hij alle macht heeft bij PSV"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

15 januari 2022 – Mohamed Ihattaren baalt van de manier waarop hij is vertrokken bij PSV. De negentienjarige spelmaker denkt dat zijn vader nooit had toegestaan dat hij de Eindhovenaren zou verlaten. "Mijn vader zou zeggen: je blijft minimaal net zo lang als Schmidt er zit. Ik vind het jammer dat de clubleiding hem alle macht heeft gegeven", vertelt Ihattaren aan De Telegraaf.

Ihattaren over Schmidt: "Jammer dat hij alle macht heeft bij PSV"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik was echt niet de enige die niet blij was met hoe het eerste seizoen onder hem verliep", vervolgt Ihattaren, die zegt dat hij zich 'niet door Schmidt had moeten laten wegjagen'. "Maar ik laat het ook merken als ik het ergens niet mee eens ben of dingen als onrechtvaardig ervaar."

Ihattaren steekt de hand ook in eigen boezem. "Dingen waarvan ik achteraf denk: dat had anders gekund. Het leven is ook een leerproces, waarin je wankelt. Maar ik zal nooit vallen. Er is veel over mij gezegd, over hem gezegd, over ons gezegd; voor mijn gevoel kon hij moeilijk omgaan met jongens zoals ik. Jongens, die zich zo jong als ze zijn, af en toe als mannetjes gedragen. Ja, soms vervelend. Naar mijn idee heb ik er echt veel aan gedaan om dichter tot elkaar te komen, maar wij begrepen elkaar niet."

Lees ook: Ihattaren werkt met oud-international aan comeback

De wissel van Ihattaren in het bekerduel tegen Ajax was voor de middenvelder de druppel. "In de bus hoorde ik dat Schmidt na afloop had gezegd dat iedereen maar dacht dat ik Messi was en hij mij helemaal niet zo goed vond. Terwijl ik daar als een van de weinigen lef toonde en durfde te voetballen. Dat was voor mij de druppel na alles wat er al aan voorafgegaan was. De volgende dag kwam ik expres te laat."

  • Topclub Adv

    Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

    Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

  • Reacties

    PSV

    gerelateerd