Feyenoord-aanwinst Walemark is nog niet 100% fit

18 januari 2022, 15:27

De kersverse Feyenoord-aanwinst Patrik Walemark (20) weet niet of hij al meteen inzetbaar is voor de Rotterdammers. Dinsdag stond hij voor het eerst op het trainingsveld bij de selectie van trainer Arne Slot. Toch is het onduidelijk of hij komend weekend ook direct bij de wedstrijdselectie kan zitten, omdat de competitie in zijn thuisland al enige tijd stil lag.

Dat heeft hij verteld tegenover RTV Rijnmond. "Ik heb geprobeerd 100 procent fit te blijven thuis, maar dat is moeilijk zonder training met het team. De medische staf van Feyenoord weet dit ook, ze geven mij tijd", wilde de van BK Häcken overgenomen voetballer niet te hard van stapel lopen over de eerste fase in dienst van Feyenoord.

Ook was het de laatste tijd een stressvolle periode, omdat er andere clubs geïnteresseerd waren in de diensten van Walemark. Volgens het Algemeen Dagblad noemen ze de komst van de aanvaller 'een masterclass' van technisch directeur Frank Arnesen. "Goede gesprekken met Frank Arnesen en Arne Slot maakten mijn keuze makkelijk", aldus Walemark tegenover het regionale medium.

Lees ook: Dit haalt Feyenoord met Walemark voor miljoenen in huis

Hij werd naar eigen zeggen goed opgevangen sinds zijn komst in Rotterdam. "Ik voelde me hier meteen erg welkom. Ze hebben goede plannen met me. Ik houd van de manier van spelen, die past me goed. Hopelijk kan ik mezelf hier net als veel andere spelers de komende jaren verder ontwikkelen." Positief nieuws was er ook voor de Rotterdammers uit de ziekenboeg: Luis Sinisterra keerde zoals verwacht terug op het trainingsveld met de A-selectie. 

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen