Carrière voormalig Ajacied Younes bereikt sportief dieptepunt

23 januari 2022 – De loopbaan van voormalig Ajacied Amin Younes heeft een sportief dieptepunt bereikt. De Duitser was niet meer welkom bij Eintracht Frankfurt, waaraan hij verhuurd was en dus kon Younes op zoek naar een nieuwe club. Hij heeft daarvoor zijn sportieve ambities opzij gezet en kiest voor het grote geld in Saoedi-Arabië.

Carrière voormalig Ajacied Younes bereikt sportief dieptepunt

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Younes stond nog onder contract bij Napoli en werd verhuurd aan Eintracht Frankfurt. Daar kwam hij na anderhalf jaar op een dood spoor te zitten en ook bij Napoli lag geen toekomst meer voor hem. De buitenspeler werd door Eintracht Frankfurt niet ingeschreven voor de Europa League en hoefde sinds september ook niet meer te trainen van zijn club.

Al Ettifaq heeft Younes nu verlost uit zijn lijden. De club uit Saoedi-Arabië biedt hem een lucratief contract aan, waarvoor de 28-jariges Younes is gevallen. Het land Saoedi-Arabië ligt in de voetbalwereld de laatste jaren flink onder druk, gezien de mensenrechten in dat land flink worden geschaad.

Lees ook: Younes verlost van Frankfurt; 'Newcastle praat met Nederlander'

Younes speelde van 2015 tot 2018 voor Ajax. In honderd officiële wedstrijden maakte hij zeventien treffers. Hij stond erom bekend vanaf links met zijn rechterbeen scherp naar binnen te kunnen trekken en op doel te schieten. Bij Napoli kwam hij tot 27 optredens en voor Eintracht speelde hij er één meer.

Reacties

Serie A

gerelateerd