Ajax moet vrezen: Álvarez geblesseerd bij Mexico

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

31 januari 2022 – Ajax houdt haar hart vast nadat Edson Álvarez zich afgelopen nacht met een blessure moest laten wisselen bij Mexico. De middenvelder moest de strijd tegen Costa Rica kort na rust staken wegens klachten aan zijn knie. Zonder Álvarez kwam Ajax niet verder dan een 0-0 gelijkspel in strijd om WK-kwalificatie.

Ajax moet vrezen: Álvarez geblesseerd bij Mexico

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Hoe ernstig het kwetsuur van de Ajax-middenvelder is, was na afloop nog niet te zeggen. Duidelijk is dat de Ajacied dermate veel last had van zijn knie dat hij zich moest laten wisselen. Sinds zijn entree in Amsterdam bleef de multifunctionele speler juist vrij van fysiek malheur. Dit seizoen miste hij slechts twee wedstrijden omdat hij rust kreeg.

De remise van Mexico was slecht nieuws in strijd om kwalificatie voor het WK in Qatar. Mexico is weliswaar nog altijd de nummer drie van de kwalificatiepoule, maar de voorsprong op nummer vier Panama bedraagt nog slechts één punt. Alleen de bovenste drie landen plaatsen zich rechtstreeks. De nummer vier gaat de play-offs in.

Mexico heeft nog vier wedstrijden om Panama voor te blijven. Komende woensdag op donderdag wacht de clash tussen de nummers drie en vier van de poule. De grote vraag is of Mexico dan al kan beschikken over dragende kracht Álvarez.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd