Weduwe Gyan schrijft emotionele brief aan Het Legioen

31 januari 2022, 11:59

Anita Gyan, de weduwe van de onlangs overleden Christian Gyan, heeft een brief geschreven aan de supporters van Feyenoord. Haar dank voor de liefde en steun die zij heeft gekregen is oneindig.

In haar brief richt zij zich tot Het Legioen, dat Gyan een waardig afscheid gaf en bijna anderhalve ton voor de nabestaanden van de oud-verdediger inzamelde. 'Met veel dankbaarheid schrijf ik jullie om jullie uit de grond van mij hart te bedanken. Wat jullie voor mij en mijn familie hebben gedaan, heeft mij verbaasd. Het lied dat jullie voor hem hebben gemaakt, hebben mijn kinderen en ik vaak voor hem gezongen. Hij moest dan altijd glimlachen', schrijft de weduwe.

Niet alleen Het Legioen, ook het bestuur, de staf en voormalig spelers van Feyenoord worden door de weduwe bedankt. 'Het was erg ontroerend om te zien dat jullie zoveel om mijn man gaven. Dat is de reden dat ik een graf in de stijl van Feyenoord heb gekocht, want 'Eens een Feyenoorder, altijd een Feyenoorder'', aldus Anita Gyan, wiens brief wordt gedeeld door journalist Michel van Egmond.

Gyan stond tien jaar onder contract bij Feyenoord en won met de club onder meer de UEFA Cup in 2002. Na zijn loopbaan ging het bergafwaarts met Gyan, die onder meer financiële problemen kende. In november vorig jaar werd bekend dat de Ghanees kanker had en niet meer zou genezen. Een maand later kwam hij te overlijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen