Nieuwe tirade richting Ziyech van bondscoach Marokko

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

3 februari 2022 – Zolang Vahid Halilhodzic de bondscoach is, is Hakim Ziyech niet welkom in de Marokkaanse nationale ploeg. Dat is niets nieuws, maar werd door de Bosniër wel nog maar eens duidelijk gemaakt. Gevraagd naar de mogelijkheid van een terugkeer haalde hij opnieuw hard uit naar de oud-Ajacied.

Nieuwe tirade richting Ziyech van bondscoach Marokko

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik ga het je voor de zoveelste keer vertellen", begon Halilhodzic tijdens een persconferentie. "Ziyech is niet welkom. Ik wil graag over de beste spelers beschikken, maar naar heel Marokko heeft hij geen respect getoond. Dan is het klaar. Als je de groep verstoort, kom je er niet bij. Zelfs niet als je Lionel Messi heet." 

De vete tussen Halilhodzic en Hakim Ziyech speelt al sinds september 2021. Ook Ajacied Noussair Mazraoui is erbij betrokken en is om dezelfde redenen niet welkom bij de nationale ploeg. Volgens de bondscoach hebben de twee zich meerdere keren ongedisciplineerd opgesteld. Ze zouden in het verleden hebben geweigerd om te trainen en wedstrijden te spelen. Ziyech sprak destijds openlijk van een leugen, maar heeft zich inmiddels wel bij zijn verbanning neergelegd. 

De roep om een terugkeer van het tweetal nam deze week weer toe, nadat Marokko in de kwartfinale van de Afrika Cup werd uitgeschakeld door Egypte. Met de beslissende kwalificatiewedstrijden voor het WK voor de deur, staat Halilhodzic steeds meer onder druk.

Lees ook: Van Hanegem breekt lans voor Ziyech en Mazraoui

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd