Hekkensluiter Almere niet door met 'td': "Mooie stappen gezet"

9 februari 2022, 13:22

Almere City FC gaat op zoek naar een nieuwe technisch manager. Teun Jacobs gaat bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie vertrekken na 'meerdere evaluerende gesprekken'. De beleidsbepaler is sinds januari 2020 werkzaam in zijn huidige functie.

De club is lovend over het werk dat Jacobs heeft gedaan om Almere City professioneler te maken. Zo ontwikkelde hij een voetbaltechnisch plan en maakte hij de jeugdopleiding beter, waardoor 'een fundament is gebouwd voor de sportieve toekomst van de club'. Desondanks vielen de resultaten van het eerste elftal tegen, waardoor besloten is om uit elkaar te gaan aan het einde van dit seizoen. Waar de ploeg vorig seizoen nog meedeed om de promotieplekken, bungelt de ploeg nu onderaan de ranglijst.

Gertjan Verbeek werd aan het begin van het seizoen aangesteld als nieuwe trainer van de hoofdmacht, maar hij werd al snel weer op straat gezet door tegenvallende prestaties. Zijn opvolger Alex Pastoor doet het nog niet veel beter. Van de laatste twaalf wedstrijden werd er slechts één gewonnen. "Ik heb met veel energie het technisch beleid van deze club mogen bepalen. Er zijn mooie stappen gezet binnen de club met helaas een lelijke afdronk als je de huidige ranglijst erbij pakt", stelt Jacobs op de website van de club.

"Hoe dan ook rijd ik nog iedere dag met veel plezier naar Almere. De club komt nu echter in een andere fase, waar een ander type technisch manager beter bij past. Ik ga in de komende periode mijn werkzaamheden zo goed mogelijk afronden en onze samenwerking op een positieve manier afsluiten", besluit de technisch manager.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen