Paniek bij Bayern; Nagelsmann moet twee doelmannen missen

9 februari 2022, 19:19

Julian Nagelsmann lijkt komend weekend een beroep te moeten gaan doen op de derde doelman van Bayern München. De oefenmeester zag Manuel Neuer wegvallen met een blessure, terwijl Sven Ulreich mogelijk besmet is met het coronavirus. Dat zou speeltijd betekenen voor Christian Früchtl.

De afwezigheid van eerste doelman Neuer is echter geen verrassing voor Nagelsmann. De 35-jarige goalie is geopereerd aan zijn knie en staat ongeveer zes weken aan de kant. Ulreich geldt sinds afgelopen zomer weer als vervanger van Neuer, maar hij was volgens Duitse media woensdag afwezig op de training. Er wordt dan ook gevreesd voor een corona-besmetting.

Ulreich (33) liet de training schieten omdat een test verhoogde waarde aangaf. De routinier moet nogmaals worden getest op corona en wanneer die test positief is, staat Ulreich een week buitenspel. Nagelsmann moet het dus hoogstwaarschijnlijk doen met de 22-jarige Früchtl, die nog wacht op zijn eerste minuten in de hoofdmacht van Bayern.

Bayern brengt zaterdag in de Bundesliga een bezoekje aan VfL Bochum, de huidige nummer elf van de ranglijst. Volgende week woensdag staat er een nog belangrijke wedstrijd op de planning. Dan wacht namelijk de heenwedstrijd in de achtste finales van de Champions League. Bayern moet op Oostenrijkse bodem zien te winnen van RB Salzburg.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen