Openda is toe aan een nieuwe stap, wie pikt hem op?

11 februari 2022, 13:25

Loïs Openda heeft in aanloop naar thuiswedstrijd tegen PSV duidelijkheid verschaft over zijn toekomst. De 21-jarige aanvaller zal na dit seizoen niet meer in het shirt van Vitesse te bewonderen zijn.

Vitesse huurt Openda dit seizoen voor het tweede jaar op rij van Club Brugge. Een derde seizoen in Arnhemse dienst zal er niet komen, al weet de Belgische aanvaller nog niet welk shirt hij na de zomer wel om zijn schouders draagt. "Alles ligt open. Het zou kunnen dat ik terugkeer naar mijn werkgever. Daar heb ik immers nog een doorlopend contract", vertelt Openda in gesprek met Omroep Gelderland.

"Ik weet ook niet goed wat zij willen", gaat Openda verder. "Er zijn verschillende mogelijkheden waar ik nu nog niet direct mee bezig ben. Ik weet ook niet wat er allemaal speelt rond mijn persoon. Dat komt later wel. Het kan dus ook een andere club worden dan Brugge. Nee, bij Vitesse keer ik niet meer terug, dat is wel duidelijk. Ik ben toe aan een nieuwe stap, een niveau hoger."

Komende zaterdag kan Openda na een schorsing weer in actie komen voor Vitesse. De clubtopscorer moest twee wedstrijden brommen nadat hij FC Groningen-verdediger Mike te Wierik een elleboogstoot uitdeelde. "Dat was stom van mij. Ik heb er van geleerd en richt me nu weer op wat komen gaat met Vitesse.."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen