Feyenoord-trainer Hulshoff over luxepositie: "Het is heel concreet"

14 februari 2022, 19:13

Sipke Hulshoff kan aan de slag bij een club uit de Eredivisie, maar Feyenoord hoopt dat hij 'gewoon' in Rotterdam blijft. Daar is hij momenteel trainer van de beloftenploeg, maar komend seizoen kan hij als assistent-trainer aan de slag bij het eerste elftal. Daar kan hij weer de rechterhand van Arne Slot worden. Het duo werkte eerder al samen bij SC Cambuur en AZ. Het is een luxepositie voor de oefenmeester.

Hulshoff werd al gelinkt aan Go Ahead Eagles, waar trainer Kees van Wonderen na dit seizoen vertrekt. Ook Sparta Rotterdam en Heracles Almelo zoeken naar een nieuwe oefenmeester. Een van die clubs wil hem graag aanstellen, vertelt hij in de sportpodcast van Omrop Fryslân. "Het is heel concreet, maar ik wil er verder niet teveel over zeggen. Wat ik wel kan zeggen, is dat Heerenveen op dit moment niet speelt", aldus de oefenmeester. De Friezen zoeken nog een nieuwe trainer na het vertrek van Johnny Jansen.

De oefenmeester weet nog niet of hij bij Feyenoord blijft of dat hij op eigen benen wil staan op het hoogste niveau. Het heeft volgens hem beide positieve kanten. "Of het nou het hoofdtrainerschap is in de Eredivisie of het assistentschap bij een topclub, beide zijn heel erg uitdagend. De tijd zal leren wat er ik in de toekomst ga doen. Ik maak mijn keuze op gevoel", aldus Hulshoff.

Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, liet zich zondagochtend uit bij ESPN over de situatie van de beloftentrainer. "Hij mag een keuze maken. Als er iets komt in de Eredivisie, is hij vrij om te gaan. Dan gaan we niet in de weg liggen. We willen hem heel graag houden en zijn in gesprek met hem. Ik hoop dat we binnenkort een ja krijgen. Dan zou hij volgend seizoen overstappen naar de A-selectie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen