Dit is de vermoedelijke opstelling van Ajax tegen Benfica

23 februari 2022, 07:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax begint woensdagavond in de achtste finale van de Champions League opnieuw met Davy Klaassen en Steven Berghuis op het middenveld. Dat gaat ten koste van Ryan Gravenberch, die zijn basisplaats na een positieve coronatest is kwijtgeraakt. Verder kiest coach Erik ten Hag tegen het Portugese Benfica voor de vertrouwde basisopstelling.

Dat betekent dat Remko Pasveer opnieuw een plekje onder de lat heeft. Hij gaat, net als veel van zijn ploeggenoten, zijn debuut maken in de knock-outfase van de Champions League. Voor zijn neus vormen Noussair Mazraoui, Jurriën Timber, Lisandro Martínez en Daley Blind de voorhoede. Op het middenveld zal Edson Álvarez de meest achteruitgeschoven pion zijn.

Antony, Sébastien Haller en Dusan Tadic moeten voor de doelpunten gaan zorgen, zo weet het Algemeen Dagblad. Haller is met tien doelpunten topscorer van de Champions League en heeft één treffer meer achter zijn naam dan Robert Lewandowski. De wedstrijd tussen Ajax en Benfica wordt woensdagavond om 21.00 uur afgewerkt in Portugal.

Vermoedelijke opstelling van Ajax: Pasveer; Mazraoui, Timber, Martínez, Blind; Álvarez, Klaassen, Berghuis; Antony, Haller en Tadic.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen