'Erling Haaland is er bijna uit en twijfelt nog tussen twee clubs'

7 maart 2022, 10:39   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Erling Haaland neemt volgens The Athletic binnen afzienbare tijd een beslissing over zijn toekomst. De strijd om de handtekening van de spits van Borussia Dortmund lijkt tussen twee clubs te gaan.

De verwachting is dat Haaland de komende weken besluit waar hij na dit seizoen zijn carrière voortzet. De doelpuntenmachine is komende zomer voor een gelimiteerde transfersom van 75 miljoen euro op te halen bij Dortmund. Een zacht prijsje voor een van de meest gewilde spitsen ter wereld.

Haaland heeft de voorbije tijd met een hoop clubs gesproken, waaronder Bayern München en FC Barcelona. Zij lijken de komst van het Noorse fenomeen op hun buik te kunnen schrijven. Manchester City en Real Madrid zijn namelijk de clubs met de beste papieren om Haaland te strikken.

De club uit de Spaanse hoofdstad wil deze zomer naast Haaland ook Kylian Mbappé aantrekken. De Franse aanvaller kan over enkele maanden transfervrij worden overgenomen van Paris Saint-Germain. Het liefst zou Real Madrid pas in de zomer van 2023 Haaland willen inlijven, daar het contract van Karim Benzema dan afloopt. Vanwege de massale interesse hebben de Madrilenen echter niet de luxe om nog een jaartje te wachten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen