Aanwinst maakt indruk: "Verkies Wålemark boven Jahanbakhsh"

8 maart 2022 – Feyenoord bevindt zich in een wat mindere periode door twee Eredivisiewedstrijden op rij niet te hebben gewonnen. Na de nederlaag tegen AZ, speelde het zaterdag met 1-1 gelijk tegen FC Groningen. Ondanks het teleurstellende resultaat, was er wel een lichtpuntje. Nieuweling Patrik Wålemark mocht namelijk ruim een halfuur meedoen en maakte een goede indruk.

Aanwinst maakt indruk: "Verkies Wålemark boven Jahanbakhsh"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Jan Boskamp laat bij VI Vandaag weten erg onder de indruk te zijn van de Zweed. "Ik heb hem nu twee keer zien spelen in invalbeurten. Hij kan een mannetje uitspelen en ik heb het gevoel dat hij ook nog scorend vermogen heeft. Tegen Groningen had hij nog veel balverlies, maar je ziet wel dat hij een aantal leuke bewegingen in huis heeft."

"Als ik op dit moment zou moeten kiezen tussen hem of Jahanbakhsh, dan ga ik voor Wålemark." Waar Cyriel Dessers na afloop wederom werd geloofd omdat hij een belangrijke goal maakte, was Boskamp ook kritisch op hem. "Hij doet een sollicitatie, maar had er eigenlijk drie in moeten schieten in zijn invalbeurt. Hij kopte een bal op de paal, ging nog een keer alleen op de keeper af en kreeg nog een kans."

Lees ookGescout: dit haalt Feyenoord met Walemark voor miljoenen in huis

"Linssen heeft al een week of zes niet meer gescoord, maar het is geen echte spits. Hij speelt daar in het belang van de club." Met spelers als Jens Toornstra, Patrik Wålemark, Dessers en Reiss Nelson op de bank, heeft trainer Arne Slot behoorlijk wat te kiezen voorin.

Reacties

Feyenoord

gerelateerd