Ook dip voor Feyenoord Vrouwen; flink pak slaag in KNVB Beker

8 maart 2022, 21:20

Terwijl de mannen van Feyenoord al twee wedstrijden op rij niet hebben gewonnen, is er voor de vrouwen uit Rotterdam een einde gekomen aan de KNVB Beker. De ploeg van trainer Danny Mulder ging op De Herdgang keihard onderuit tegen directe concurrent PSV: 4-0.

Feyenoord kent een uitstekend debuutseizoen in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Het team van Mulder staat op de vierde plaats achter PSV, maar heeft zeker nog kans om de Eindhovenaren achter zich te laten op de ranglijst. In het bekertoernooi bleek een flink gehavend Feyenoord echter geen partij voor de gastheer uit Eindhoven.

In de eerste helft leek er weinig aan de hand voor de bezoekers, totdat Desiree van Lunteren aan de 1-0 hielp. Vervolgens ging het snel op De Herdgang. Maruschka Waldus en Amalie Thestrup bepaalden de ruststand op 3-0. In de tweede helft deed PSV het een stuk rustiget aan, maar kersvers Oranje-international Esmee Brugts maakte er nog wel 4-0 van.

Naast PSV hebben ook ADO Den Haag en Excelsior de halve finales van de beker bereikt. ADO won dinsdag al met 1-3 bij PEC Zwolle, terwijl Excelsior een knappe 1-2 zege boekte op bezoek bij sc Heerenveen. De laatste halve finalist wordt woensdagavond bekend. Dan staat de topper tussen FC Twente en Ajax op het programma.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen