'Barça heeft vier alternatieven als komst Haaland mislukt'

9 maart 2022, 14:32

FC Barcelona zet nog altijd alles op alles om Erling Haaland komende zomer naar La Liga te halen. De Spaanse topclub heeft een bedrag van ruim 200 miljoen euro gereserveerd voor zijn transfer én salaris, maar heeft stevige concurrentie van Manchester City. Omdat de komst van Haaland eventueel niet doorgaat, denkt Barça alvast aan alternatieven.

Volgens SPORT is Darwin Nuñez een van de kandidaten. De aanvaller van SL Benfica deed Barça met twee treffers in de groepsfase nog pijn en hoopt zijn ploeg volgende week naar een plek in de kwartfinale te schieten. Daarvoor dient Benfica eerst af te rekenen met Ajax, dat tijdens de heenwedstrijd in Portugal nog met 1-1 gelijkspeelde.

Niet alleen Nuñez geldt als alternatief. De Spaanse topclub denkt namelijk ook aan de eventuele komst van Patrik Schick. De Tsjechische aanvaller kroonde zich afgelopen zomer nog tot gedeeld topscorer tijdens het Europees kampioenschap en staat momenteel onder contract bij Bayer Leverkusen. Ook André Silva van Eintracht Frankfurt staat op de lijst.

Datzelfde geldt voor Karim Adeyemi, die furore maakt bij RB Salzburg. Het lijkt er echter op dat Adeyemi komende zomer naar Borussia Dortmund verhuist. De spits wordt gezien als de ideale opvolger voor Haaland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen