Romano onthult Barça-salaris Mazraoui, concurrentie van Bayern

11 maart 2022, 12:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Noussair Mazraoui komt steeds dichter bij een overstap van Ajax naar FC Barcelona. De Spaanse topclub maakte eerder al de interesse in de Marokkaanse rechtsback kenbaar en heeft onlangs een eerste contractvoorstel gedaan. Enige haast is daarbij geboden, want er zijn meer kapers op de kust.

Volgens Fabrizio Romano heeft Mazraoui een voorstel gekregen waarin hij jaarlijks vijf miljoen euro zou gaan verdienen in Camp Nou, beduidend meer dan hij bij Ajax op zijn bankrekening gestort krijgt. Daar zal bovendien nog wat tekengeld bijkomen: omdat Mazraoui over een aflopende verbintenis beschikt bij Ajax, kan hij in de zomer transfervrij vertrekken.

Dat maakt hem voor Barça, dat in spanning afwacht wat het antwoord van Mazraoui is, een zeer gunstig transferobject. De Spaanse topclub kampt namelijk met zware financiële tekorten en richt de pijlen daarom op transfervrije spelers zoals Mazraoui. Romano berichtte eerder al over een nagenoeg akkoord met Chelsea-verdediger Andreas Christensen. 

In de strijd om de handtekening van Mazraoui heeft nu ook Bayern München zich gemeld. Mazraoui heeft een aanbod van de Duitse topclub ontvangen en voorzitter Oliver Kahn heeft met zaakwaarnemer Mino Raiola gesproken over de Ajacied. Het is aan Bayern of Mazraoui het waard is om de interesse door te zetten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen