PSV rekent op vertrek uitblinkend trio en weegt trainersopties af

13 maart 2022, 11:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV strijdt nog op drie fronten om de prijzen. Het heeft twee verliespunten meer dan Ajax en staat daarmee tweede, staat in de finale van de KNVB Beker en is nog actief in de Conference League. Hoewel dat alle focus vraagt, is de club achter de schermen al druk bezig met volgend seizoen. Er staat namelijk een drukke zomer voor de deur.

PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad schrijft dat de club rekening houdt met het vertrek van drie uitblinkers. Het gaat om Cody Gakpo, Ibrahim Sangaré en Noni Madueke. Hoewel Sangaré de laatste weken minder in vorm is en Madueke ook een mindere periode heeft gehad, is er volop interesse voor het trio, waardoor PSV denkt er flink geld voor te kunnen vangen.

Met het vertrek van drie sterspelers en de potentiële vele miljoenen, wacht PSV een lastige klus om weer goed in te kopen. Dat komt op het bordje van John de Jong, terwijl toekomstig algemeen directeur Marcel Brands zich bezighoudt met een minstens zo belangrijk vraagstuk. PSV moet door het vertrek van Roger Schmidt namelijk op zoek naar een nieuwe trainer.

Lees ook: PSV krijgt wederom kapitaalinjectie van dertig miljoen euro

Brands is daar momenteel al druk mee, maar de opties op het lijstje worden steeds dunner. Ruud van Nistelrooy, Ronald Koeman en Peter Bosz passeerden de revue, maar bleken niet beschikbaar. Ook Phillip Cocu blijft een interessante optie, maar daar zitten volgens het ED nog wel wat haken en ogen aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen