Götze goud waard voor PSV: "Voor die balletjes staat hij er"

17 maart 2022, 19:50

Kees Jansma heeft in de rust van de wedstrijd tussen FC Kopenhagen en PSV de rol van Mario Götze uitgelicht. De Duitse spelmaker verzorgde in de tiende minuut de assist bij het openingsdoelpunt van Eran Zahavi en zette vlak voor rust de 0-2 op het scorebord.

"Hij begon niet goed en had heel veel balverlies. Maar hij staat er voor die lepe balletjes", doelt Jansma bij Veronica op de assist bij de 0-1. "Het is niet heel bijzonder, maar wel heel doeltreffend. Een vreselijke keepersblunder trouwens. Dit balletje is gewoon heel aardig, iets wat hij goed kan. Hij is écht een voetballer."

Zahavi had bij de 0-1 enig geluk bij de afronding: doelman Kalle Johnsson had de inzet moeten keren, maar tastte mis. "Zahavi is een doelpuntenmaker en doet dat al heel lang op een bepaald niveau. Dit jaar heeft hij wel wat pech gehad. De privé-situatie (de overvallen, red.) en hij is geblesseerd geweest. Hij is een speler die tijd zijn doelpunten zal maken. Het zit niet tegen hier."

Bij de 0-2 prikte Götze van dichtbij raak. "Dit is een goede aanval en hij staat aan het einde van de combinatie. Nou, één assist en een goaltje. Dat is meer dan genoeg voor vanavond", besluit Jansma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen