'Bayern heeft genoeg gezien en wil Dumfries wegplukken bij Inter'

26 maart 2022, 16:46   Bijgewerkt: 26 maart 2022, 18:31

Bayern München is van plan om zich komende zomer in ieder geval te versterken met een rechtsback. De grootmacht uit Beieren heeft al interesse in de transfervrije Ajacied Noussair Mazraoui. Inmiddels staat ook ex-PSV'er Denzel Dumfries hoog op het verlanglijstje in de Allianz Arena.

Volgens het Italiaanse medium La Gazzetta dello Sport is de belangstelling van Bayern echter nog niet concreet. Desondanks wordt verwacht dat de koploper van de Bundesliga zeker een poging gaat wagen om Dumfries naar Duitsland te halen. Dat wordt waarschijnlijk geen gemakkelijke klus. Internazionale wil namelijk veel geld zien voor de rechtervleugelverdediger.

Dumfries (25) is bezig aan zijn eerste seizoen in Milaan en doet het uitstekend bij zijn nieuwe club. Hij speelde 25 competitiewedstrijden, waarin hij goed was voor vier doelpunten en vier assists. Met Inter is de international van Oranje nog verwikkeld in de Italiaanse titelstrijd. De Milanezen staan momenteel op de derde plek achter AC Milan en SSC Napoli.

Dat Internazionale veel geld wil zien, betekent niet dat een transfer onbespreekbaar is. Als er een goed bod vanuit München komt, zullen de Italianen zeker willen praten. Dumfries ligt nog tot medio 2025 vast in het San Siro. De rechtspoot verdedigde eerder de clubkleuren van Sparta Rotterdam, sc Heerenveen en PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen