Dronken gespeeld Bayern komt goed weg met één goal Danjuma

6 april 2022, 22:50

Bayern München heeft zichzelf behoorlijk voor joker gezet in een uitwedstrijd tegen Europa League-winnaar Villarreal. De Duitse ploeg wordt gezien als titelkandidaat maar had tegen de Spanjaarden helemaal niets te vertellen. Doordat Villarreal de ene na de andere grote kans om zeep hielp, bleek de winnende treffer van Arnaut Danjuma Groeneveld te komen (1-0).

De Nederlander opende al na zeven minuten de score. Dani Parejo raakte de bal niet lekker bij zijn schot op doel, maar Danjuma stond op precies de goede plek om de mislukte poging tot doelpunt te promoveren. Villarreal leek voor rust ook nog op 2-0 te komen na een goal van Francis Coquelin, maar de VAR constateerde buitenspel van de Fransman.

Het mag een klein wonder worden genoemd dat de thuisploeg uiteindelijk niet met een veel grotere zege is geëindigd. Na de afgekeurde goal vloog er bijvoorbeeld nog een schot van Gerard Moreno op de paal, kreeg diezelfde Moreno nog een gigantische kans na een enorme blunder van Manuel Neuer en miste ook Danjuma nog een behoorlijke mogelijkheid om zijn tweede treffer te maken.

Lees ook: Danjuma: "Je kan zeggen dat ik bij de besten van de wereld hoor"

De grootste kansen in de wedstrijd waren overduidelijk voor Villarreal en Bayern kwam totaal onherkenbaar voor de dag. Doordat de thuisploeg verzuimde vaker te scoren, is Bayern desalniettemin nog altijd in de race om de volgende ronde te halen. Het voetbal kwam Villarreal in ieder geval op veel complimenten te staan, zo ook van analist bij Ziggo Sport Marco van Basten. "Ze spelen echt goed. Als je dit vergelijkt met hoe Atlético speelde tegen Manchester City, dan is dit ook een stuk leuker om naar te kijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen