Rodgers niet bang voor PSV: "Gewend aan grote wedstrijden"

13 april 2022, 21:30

Brendan Rodgers weet dat zijn Leicester City klaar is voor de return tegen PSV. De middenmoter uit Engeland moet na de 0-0 in eigen huis aan de bak in Eindhoven om alsnog door te gaan. Rodgers weet echter dat zijn ploeg gewend is aan het spelen van belangrijke duels.

Een dag voor de cruciale wedstrijd stond Rodgers de media te woord tijdens de persconferentie. "Mijn team is in de Premier League gewend om grote wedstrijden te spelen. Het is een mooie doelstelling om voor de eerste keer iets te bereiken met de club. Dat geeft een goed gevoel. Dat hadden we ook met de FA Cup. Nu ligt er opnieuw een grote kans voor ons."

Rodgers verwacht dat hij in het Philips Stadion een ander PSV te zien gaat krijgen dan vorige week in het King Power Stadium. Dat is niet per se slecht nieuws voor de bezoekers. "Ik denk dat PSV in eigen stadion meer op de aanval wil spelen. Dat is goed nieuws voor ons, omdat we meer ruimte krijgen dan we tijdens de heenwedstrijd. Als wij ruimte krijgen van de tegenstander kunnen we ze zorgen voor grote problemen."

Na de 0-0 in Leicester is alles nog mogelijk als PSV om 18.45 uur aftrapt tegen The Foxes. "We treden met een goed gevoel aan in Eindhoven en hebben zin in deze wedstrijd. Het is de tweede wedstrijd en alles ligt nog helemaal open. Het is voor ons belangrijk om fel te spelen en de juiste mentaliteit op het veld te tonen. Wij gaan voetballen zonder angst."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen