KNVB blokkeert tickets voor de bekerfinale: 'Dan loop je het risico'

15 april 2022 – De KNVB heeft opgetreden door 214 wedstrijdkaarten te blokkeren voor de bekerfinale tussen Ajax en PSV. De kaarten zouden volgens de Nederlandse voetbalbond verkocht zijn via 'niet officiële kanalen', waardoor je met die tickets het stadion zondagmiddag niet inkomt.

KNVB blokkeert tickets voor de bekerfinale: 'Dan loop je het risico'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De bond maakt duidelijk dat kaarten alleen verkrijgbaar zijn via KNVB en niet via tussenhandelaren. 'Indien je je tickets via een ander kanaal hebt verkregen, dan loop je het risico dat je te veel betaalt en de tickets geblokkeerd zijn waardoor je het stadion niet kunt betreden. Als dit het geval is en er zijn nog tickets beschikbaar, kun je nieuwe tickets tegen het normale tarief kopen', aldus de voetbalbond op de website, waar een lijst gepubliceerd is met geblokkeerde tickets.

'Het geld dat je hebt betaald voor de geblokkeerde tickets moet je altijd terugvorderen bij de organisatie waar je de tickets hebt gekocht', vervolgt de KNVB. De bond laat weten dat er bij alle wedstrijden actief zoekt naar wedstrijdkaarten die via een tussenpersoon worden verkocht. Dat kan dus ook het geval zijn bij wedstrijden van het Nederlands elftal of de Oranje Leeuwinnen. 'Koop daarom je tickets altijd via de officiële verkoopkanalen. Dit is de ticketshop van de KNVB of via acties van één van onze commerciële partners.'

Ajax en PSV treffen elkaar zondag in De Kuip. Om 18.00 uur wordt er afgetrapt tussen de nummers één en twee van de Eredivisie.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd