'Aankoop van Nagelsmann mag na één jaar weg bij Bayern'

20 april 2022, 14:06

Marcel Sabitzer lijkt Bayern München na één seizoen weer te gaan verlaten. De Oostenrijkse middenvelder kwam afgelopen zomer samen met trainer Julian Nagelsmann over van RB Leipzig, maar heeft nog geen potten kunnen breken in de Allianz Arena.

BILD schrijft dat Bayern München graag mee wil werken aan een vertrek van de 28-jarige middenvelder. Sabitzer heeft dit seizoen namelijk nog geen moment kunnen imponeren in het shirt van Bayern München en dat is opmerkelijk, aangezien de Oostenrijker juist op verzoek van zijn oud-trainer Julian Nagelsmann naar Der Rekordmeister vertrok.

De succesvolle samenwerking bij RB Leipzig is voorlopig nog niet doorgetrokken bij de koploper van de Bundesliga, waardoor een vertrek aanstaande lijkt. Arsenal en Atlético Madrid volgen de situatie van Sabitzer volgens het Duitse medium op de voet. De twee clubs zouden de middenvelder graag na dit seizoen willen overnemen.

Het is onduidelijk in hoeverre Sabitzer zelf ook het gevoel heeft dat zijn periode bij Bayern München geen succes gaat worden, of dat hij nog wel vol voor zijn kans wil gaan. Bayern München betaalde vorige zomer ongeveer 15 miljoen euro voor de middenvelder, die dit seizoen één keer tot scoren kwam in de Bundesliga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen