Ten Hag: "Ik wil op een mooie manier afsluiten, dus met de titel"

21 april 2022, 12:29

Erik ten Hag is blij dat zijn overstap naar Manchester United rond is. De 52-jarige trainer vindt het een eer om aan de slag te gaan op Old Trafford, maar benadrukt dat hij zijn periode bij Ajax eerst goed wil afsluiten.

Er komt na dit seizoen een einde aan een samenwerking van vier en een half jaar tussen Ten Hag en Ajax. Bij Manchester United heeft de trainer een contract voor drie seizoenen met een optie voor een extra jaar getekend.

"Ik ben blij dat het rond is en officieel bekend is gemaakt. Die duidelijkheid is belangrijk. Maar ik heb maar één belang nu en dat zijn die laatste vijf wedstrijden. Ik wil op een mooie manier afsluiten, dus met het kampioenschap. Met de titel kwalificeren we ons rechtstreeks voor de UEFA Champions League. Daar hoort Ajax thuis", zegt hij op de website van zijn huidige werkgever.

Op het clubkanaal van zijn nieuwe club spreekt Ten Hag soortgelijke woorden. "Het is een enorme eer om benoemd te worden tot trainer van Manchester United. Ik ben heel enthousiast over de uitdaging die mij te wachten staat. Ik ken de geschiedenis van deze geweldige club, de passie van de supporters en ben vastbesloten om een team te ontwikkelen dat in staat is om het succes te leveren dat het verdient. Het zal moeilijk zijn om Ajax na deze ongelooflijke jaren te verlaten en ik kan onze fans verzekeren dat ik mij volledig zal inzetten om dit seizoen tot een goed einde te brengen voordat ik naar Manchester United overstap."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen