Marseille geeft superster Payet rust met oog op Feyenoord

24 april 2022, 20:50

Dimitri Payet is vanavond op de bank begonnen bij de wedstrijd tussen Stade Reims en Olympique Marseille. De routinier krijgt van trainer Jorge Sampaoli rust om zich te kunnen richten op de Conference League. Daarin is Feyenoord aanstaande donderdag de tegenstander.

Marseille kan tegen Reims goede zaken doen in de strijd om een ticket voor de Champions League. De voorsprong op nummer drie Stade Rennes is nu al drie punten en kan dus worden uitgebouwd tot zes. Daar heeft Sampaoli zijn aanvoerder in eerste instantie dus niet voor nodig. In geval van nood kan Payet natuurlijk altijd nog invallen.

Aanstaande donderdag gaan we Payet zo goed als zeker wel aan het werk zien in De Kuip. Daar trappen Feyenoord en Marseille om 21.00 uur af in de halve finale van de Conference League. Een week later staat de return of Franse bodem op het programma. De winnaar van dit tweeluik speelt in de finale van de Conference League tegen AS Roma of Leicester City.

De inmiddels 35-jarige Payet speelde dit seizoen al negen wedstrijden in Europa. Daarin was hij goed voor vier doelpunten en drie assists. De routinier speelde in het verleden onder meer bij AS Saint-Étienne, Lille OSC en West Ham United. In de Ligue 1 was hij dit seizoen verantwoordelijk voor twaalf doelpunten en negen assists in 29 duels.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen