Ancelotti vol lof over Benzema: "De beste speler ter wereld"

26 april 2022 – Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti (62) is vol lof over Karim Benzema. De Franse spits maakte dinsdagavond in zijn zeshonderdste officiële wedstrijd namens De Koninklijke twee doelpunten, waarmee hij zijn ploeg in leven hield in de halve finale van de Champions League tegen Manchester City (4-3).

Ancelotti vol lof over Benzema: "De beste speler ter wereld"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Karim Benzema is op dit moment de beste speler ter wereld", gaf Ancelotti tekst en uitleg over de wedstrijd van de spits. Vooral de manier waarop Benzema zijn strafschop binnenwerkte, met een Panenka, zorgde voor veel bewondering. Omdat de aanvaller zes dagen geleden nog twee strafschoppen miste in één wedstrijd, was het extra knap.

Ancelotti gaf destijds al aan dat Benzema zijn eerste keuze zou blijven wat strafschoppennemers en blijft daar achter staan. Wat de coach betreft, krijgt Benzema dit seizoen individuele onderscheidingen. "Ik weet niet of hij de Ballon d'Or zal winnen, maar Benzema is op dit moment zeker de beste speler ter wereld. Er is niemand anders met zijn kwaliteit en efficiëntie", loofde de oefenmeester zijn pupil.

Lees ook: Benzema stelt doelen na bizarre avond: "We geven nooit op"

Over het optreden van Real Madrid keek Ancelotti met verschillende blikken terug. "Het had erger kunnen aflopen als je zag hoe wedstrijd verliep, maar het hangt ervan af hoe je naar de wedstrijden kijkt", zei de Italiaanse coach, die wel genoot van het duel in Manchester.

"Het was een geweldige wedstrijd, alle voetbalfans keken naar een prachtig spektakel met veel goals, veel kwaliteit en ook veel fouten. We begonnen heel slecht, maar we hebben krachtig gereageerd, drie doelpunten gemaakt en het bereiken van de finale hebben we nog in eigen hand. Bernabeu zal ons moeten helpen komende week." 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd