'Engelse strijd barst los om gewilde Malacia, ook Lyon blijft hopen'

30 april 2022, 23:31   Bijgewerkt: 22 december 2022, 22:07

Tyrell Malacia heeft zich bij meerdere clubs in de kijker gespeeld. Erik ten Hag zou hem graag mee willen nemen naar Manchester United, terwijl ook clubs uit andere grote competities de vleugelverdediger nauwlettend in de gaten houden. De kans dat hij komend seizoen nog in de Kuip actief is, lijkt heel erg klein.

Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl, dat dicht op het vuur zit bij Feyenoord. Ten Hag zou hem graag naar Old Trafford halen, maar van een eerste bod uit Engeland is nog geen sprake. Hoeveel de Rotterdamse club hoopt te verdienen aan het jeugdproduct, is ook nog onbekend. De verwachting is dat technisch directeur Frank Arnesen hoog in de boom kan zitten, aangezien Malacia in de zomer nog een tweejarig contract heeft en de interesse enorm is.

'Tyrell Malacia is momenteel de meest gewilde speler van de club', meldt het medium. Naast Manchester United werd eerder Olympique Lyonnais ook al aan de vleugelverdediger gelinkt. Ook scouts van AFC Bournemouth en West Ham United zouden al op de tribune hebben gezeten voor de Feyenoorder, die inmiddels ook een vaste selectiespeler lijkt bij het Nederlands elftal. Dat maakt hem voor buitenlandse clubs extra interessant.

Waar zijn toekomst ligt, is nog niet duidelijk. De kans dat hij nog lang in Rotterdam speelt, lijkt heel klein. Binnen de bestuurskamers van De Kuip zal men hopen dat clubs tegen elkaar gaan opbieden, waardoor de prijs automatisch opgedreven wordt. Mocht Malacia daadwerkelijk vertrekken, dan moet Arnesen in actie komen om een goede vervanger te halen. Momenteel zit er verder geen echte linksback in de selectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen