'Extra dosis spanning' voor Marseille: 'Niet bepaald geruststellend'

2 mei 2022, 12:45

Olympique Marseille beleefde zondag een mislukte generale voor de return tegen Feyenoord in de halve finale van de Conference League. Voor eigen publiek verloor de ploeg van trainer Jorge Sampaoli met duidelijke cijfers van Olympique Lyonnais, wat het vertrouwen geen goed heeft gedaan. Dit schrijven Franse media over de 0-3 nederlaag van Marseille.

'Vier dagen voor de tweede etappe in de halve finale van de Conference League tegen Feyenoord voerde Marseille een zeer slechte operatie uit in de Ligue 1. Door deze nederlaag wordt de tweede plaats bedreigd door Rennes en Monaco, die nog slechts drie punten minder hebben. Lyon heeft het overbelaste einde van het seizoen van Marseille een extra dosis spanning gegeven', schrijft L'Equipe.

'Na lang onverslaanbaar te zijn geweest, verloren les Phocéens deze week twee keer. De eerste keer was donderdag tegen Feyenoord, in de heenwedstrijd van de Conference League tegen Feyenoord. Telkens kreeg Marseille drie doelpunten tegen, wat niet bepaald geruststellend is. De club maakt een turbulente fase door die de slechte herinneringen van het seizoen 2017/18 naar boven haalt. Toen werd er gedroomd van het winnen van de Europa League en kwalificatie voor de Champions League, maar dat ging binnen een paar weken allemaal verloren', aldus Le Monde.

La Marseillaise vraagt zich af of l'OM aan het einde van het seizoen nog alles uit handen gaat geven. 'Tegen Feyenoord lieten de mannen van Jorge Sampaoli zorgwekkende signalen zien. Voor het eerst verloren ze sinds ze aan de nieuwe competitie deelnamen. Wat ze gisteravond tegen Lyon lieten zien, baart opnieuw zorgen. In alle opzichten. Marseille werd lamgeslagen en is bezorgd over de return van donderdag.'

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen