Update: Slot bevestigt dat wedstrijd gewoon om 21.00 uur begint

5 mei 2022, 20:04   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord gaat een verzoek indienen om de wedstrijd van donderdagavond tegen Olympique Marseille later van start te laten gaan, zo meldt RTV Rijnmond. De spelersbus van de Rotterdammers stond lange tijd in de file, waardoor het met een verstoorde voorbereiding naar de kraker in de halve finale van de Conference League toewerkt.

De Rotterdammers gaan op korte termijn met de UEFA om tafel om te vragen of de wedstrijd later van start kan gaan. Een flinke verkeerschaos in Marseille heeft ervoor gezorgd dat de spelersbus een stuk later dan gepland arriveerde bij Stadio Velodrome. Feyenoord gaat een verzoek doen het vanaf het moment van arriveren 75 minuten kan krijgen om zich voor te bereiden.

De bus is tijdens de lange rit overigens niet ongeschonden aangekomen op de plaats van bestemming. Fransen bekogelden de bus met daarin de spelers met stenen, waardoor er schade is geconstateerd. Spelers zijn volgens de meest recente informatie niet gewond geraakt.

Feyenoord verdedigt donderdagavond op bezoek bij Olympique Marseille een 3-2 voorsprong. Afgelopen week waren Cyriel Dessers (tweemaal) en Luis Sinisterra trefzeker.

UPDATE! Aftrap blijft staan om 21.00 uur

De wedstrijd gaat zometeen gewoon om 21.00 uur beginnen, zo bevestigde Arne Slot voor de camera van RTL. De trainer van Feyenoord opperde dat Feyenoord er liefst een uur over deed om bij het stadion te komen, terwijl dit rit eigenlijk een half uur zou duren. De spelersbus van de Rotterdammers werd geraakt door een baksteen, die dus een flinke vertraging veroorzaakte. Dat blijkt voor de UEFA geen reden om later te starten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jvdm
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ah joh, dat kwartiertje maakt ook niet meer uit

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen