Zaakwaarnemer Lukoki: "Familie is in shock en erg verdrietig"

9 mei 2022, 14:07   Bijgewerkt: 9 mei 2022, 15:21

De voetbalwereld is dinsdag opgeschrikt door het overleden van Jody Lukoki. Het management van de 29-jarige aanvaller heeft het overlijden inmiddels bevestigd. Zaakwaarnemer Menno Groenveld roept op de nabestaanden alle ruimte te geven om het verlies te verwerken.

Tegenover Voetbal International laat Groenveld van PURE Sportsmanagement het volgende weten over het overlijden van Lukoki: "De exacte oorzaak van overlijden is bij ons nog niet bekend. De familie is in shock en erg verdrietig. Jody was een hele vrolijke jongen en was bijna hersteld van zijn blessure", geeft Groenveld aan. Lukoki kwam voor zijn breuk met FC Twente in februari maandenlang niet in actie wegens een ernstige knieblessure.

De spelersmakelaar roept op om de familie alle rust te gunnen om dit zware verlies op een goede manier te kunnen gaan verwerken: "Voor nu wil ik het hierbij laten en graag vraag ik ook van journalisten om de situatie los te laten en familie en vrienden ruimte te geven om dit te verwerken."

Lees meer: Twente rouwt om overlijden Lukoki: "Dit is echt verschrikkelijk"

Inmiddels hebben ook verschillende clubs gereageerd op het overlijden van Lukoki. Zijn laatste werkgever FC Twente, maar ook SC Cambuur en PEC Zwolle - waar Lukoki ook voor uitkwam - hebben hun medeleven betuigd aan de familie en vrienden van Lukoki.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

redacteur
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

PEC Zwolle*

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen