'Malacia dreigt finale te missen vanwege hamstringblessure'

12 mei 2022, 07:35

Het is zeer de vraag of Feyenoord in de finale van de Conference League kan beschikken over Tyrell Malacia. De linksback kampt namelijk met een hamstringblessure en staat een tijdje buitenspel. Dat is een flinke streep door de rekening voor Arne Slot.

Volgens 1908.nl hebben bronnen gemeld dat er donderdag meer duidelijkheid moet komen over de blessure van Malacia. De smaakmaker van Feyenoord zou in ieder geval een tijdje zoet is met het herstel en dat de wedstrijd tegen AS Roma daarom mogelijk in gevaar komt. Die eindstrijd in de Conference League staat over twee weken op woensdag 25 mei op het programma.

Vandaag zal Malacia nader onderzocht worden en moet een MRI-scan uitsluitsel geven over de ernst van zijn kwetsuur. De linkervleugelverdediger zat woensdagavond door een schorsing niet bij de selectie van Feyenoord, dat met 0-1 wist te winnen op bezoek bij Go Ahead Eagles. Malacia werd op de linksbackpositie vervangen door Ramon Hendriks, maar dat is van nature een centrumverdediger.

Malacia is dit seizoen een belangrijke schakel in het elftal van Slot. De international van Oranje speelde dit seizoen al 48 wedstrijden in de hoofdmacht en dat is ook buiten Nederland opgevallen. Malacia werd al gelinkt aan onder meer Manchester United en Olympique Lyon. Het contract van de geboren Rotterdammer loopt nog door tot medio 2024.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen