Janssen laat duel Oranje sowieso schieten: "Bruiloft gaat door"

14 mei 2022 – Wanneer Vincent Jansen tot de definitieve selectie van Oranje behoort, laat hij de interland op 3 juni in en tegen België schieten. Een dag na dat duel in de Nations League stapt de spits in de Verenigde Staten in het huwelijksbootje. "Zijn bruiloft gaat zeker door", zegt zijn moeder Annemarie Verstappen.

Janssen laat duel Oranje sowieso schieten: "Bruiloft gaat door"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

"Hij is al een jaar bezig om dat allemaal goed te organiseren", laat Verstappen weten aan De Telegraaf. Janssen hoorde gisteren dat hij tot de voorlopige selectie van het Nederlands elftal behoort. Dat had de spits zelf ook niet zien aankomen. "Hij vond het wel een enorme verrassing dat hij weer voor Oranje is geselecteerd. Maar het is nog maar de voorselectie, dus er is nog geen reden om je al ergens druk over te maken."

Lees ook: Mexicaanse media over Oranje-selectie Janssen: 'Nee, het is geen grap'

De komende interlandperiode speelt Oranje ook tegen Wales (uit, 8 juni), Polen (thuis, 11 juni) en Wales (thuis, 14 juni). Het is nog onduidelijk of Janssen voor die wedstrijden beschikbaar is. Janssen zocht volgens het Algemeen Dagblad al wel contact met de KNVB om te bespreken wat wijsheid is. De voormalige topscorer van de Eredivisie hoort 27 mei of Louis van Gaal hem selecteert voor de definitieve selectie.

Janssen speelt sinds de zomer van 2019 voor het Mexicaanse Monterrey, waarvoor hij dit seizoen drie keer scoorde in 28 duels.

Reacties

Oranje

gerelateerd