Lang rekent na nieuw kampioenschap af met haters

15 mei 2022, 18:02

Noa Lang heeft zich zondagmiddag met Club Brugge gekroond tot kampioen van België. Een 1-3 overwinning op bezoek bij Royal Antwerp was genoeg voor het binnenhalen van de titel. Na afloop van het duel richtte Lang zich via zijn social media kanalen tot zijn haters.

"Ik heb een vraag: waarom praten mensen het hele jaar? Ik antwoord niet eens, omdat ik geen tijd heb. Weet je, ik ben opnieuw kampioen", zei de 22-jarige buitenspeler na afloop van het gewonnen duel. Lang wordt vanwege zijn gedrag regelmatig bekritseerd in België, maar ook in Nederland. Lang kwam dit seizoen niet positief naar voren in interviews na afloop van het duel, maar liet zich ook binnen het veld zo nu dan te veel leiden door emoties.

De oud-Ajacied was dit seizoen opnieuw belangrijk voor de ploeg van Alfred Schreuder. Lang kwam tot zeven doelpunten in de competitie, maar gaf daarnaast ook twaalf assists. Lange tijd leek niet Club Brugge, maar promovendus Union Sint-Gillis kampioen van België te worden. De play-offs hebben door twee zeges van de blauw-zwarten op de promovendus veel veranderd. De 1-3 zege bij Royal Anterwerp was zondagmiddag genoeg voor het veiligstellen van de titel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen