PSV
1 – 0
Go Ahead Eagles

Lang rekent na nieuw kampioenschap af met haters

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

15 mei 2022 – Noa Lang heeft zich zondagmiddag met Club Brugge gekroond tot kampioen van België. Een 1-3 overwinning op bezoek bij Royal Antwerp was genoeg voor het binnenhalen van de titel. Na afloop van het duel richtte Lang zich via zijn social media kanalen tot zijn haters.

Lang rekent na nieuw kampioenschap af met haters

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik heb een vraag: waarom praten mensen het hele jaar? Ik antwoord niet eens, omdat ik geen tijd heb. Weet je, ik ben opnieuw kampioen", zei de 22-jarige buitenspeler na afloop van het gewonnen duel. Lang wordt vanwege zijn gedrag regelmatig bekritseerd in België, maar ook in Nederland. Lang kwam dit seizoen niet positief naar voren in interviews na afloop van het duel, maar liet zich ook binnen het veld zo nu dan te veel leiden door emoties.

De oud-Ajacied was dit seizoen opnieuw belangrijk voor de ploeg van Alfred Schreuder. Lang kwam tot zeven doelpunten in de competitie, maar gaf daarnaast ook twaalf assists. Lange tijd leek niet Club Brugge, maar promovendus Union Sint-Gillis kampioen van België te worden. De play-offs hebben door twee zeges van de blauw-zwarten op de promovendus veel veranderd. De 1-3 zege bij Royal Anterwerp was zondagmiddag genoeg voor het veiligstellen van de titel.

  • Topclub Adv

    FC Twente of Feyenoord? Zet één euro op de winnaar en win 100 euro als je het goed hebt!

    Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

  • Reacties

    Eredivisie

    gerelateerd