Zoetebier: "NAC gaat voor tiende of elfde plaats"

10 augustus 2006, 12:04

Na een desastreus seizoen, waarin NAC lange tijd balanceerde op de rand van degradatie, hoopt men dit seizoen op beterschap in Breda. De ploeg hoopt de onderste regionen van de competitie te vermijden en weer een plekje te vinden in de veilige middenmoot. Dat moet mogelijk zijn, denkt aanwinst Edwin Zoetebier. "Vertel mij maar eens wat er mis zou zijn met deze selectie", zegt de doelman in BN/ De Stem.

Zoetebier kwam deze zomer over van PSV en wordt komend seizoen eerste keus onder de lat in Breda. De inmiddels 36-jarige doelman heeft zin in het nieuwe seizoen en verwacht niet dat NAC opnieuw een loodzwaar seizoen tegemoet zal gaan. Toch weigert hij hoog van de toren te blazen. "Een reële doelstelling is om het beter te doen dan vorig jaar. Als iedereen fit is moeten we om de tiende of elfde plaats mee kunnen doen", stelt hij.

De oefencampagne van NAC verloopt niet vlekkeloos, maar Zoetebier is onder de indruk van het spelersmateriaal in Breda. "Vertel mij maar eens wat er mis zou zijn met deze selectie. We moeten alleen meer eisen van elkaar. We zijn bezig een topsportklimaat te creëren. Dat zal met vallen en opstaan gaan, maar de eerste vereiste is meer dan honderd procent inzet. Een gebrek aan kwaliteit is er zeker niet. Ik denk dat andere clubs maar wat graag sommige van onze spelers willen hebben"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen