'Nederlandse Serie A-uitblinker hoopt op Ten Hag bij droomtransfer'

15 mei 2022, 18:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jerdy Schouten is bezig aan een uitstekend seizoen bij Bologna. De controlerende middenvelder krijgt dit seizoen veel complimenten en heeft zich zodoende in de kijker gespeeld van grote Europese clubs. De 25-jarige middenvelder zou namelijk in beeld zijn bij West Ham United, maar is daarvoor onder meer afhankelijk van wat Erik ten Hag doet bij Manchester United.

West Ham is namelijk op zoek naar een vervangende verdedigende middenvelder, aangezien aanvoerder Mark Noble zijn schoenen aan de wilgen hangt en Declan Rice misschien vertrekt. Rice geldt als een van de meest gewilde middenvelders van de Premier League en onder meer Manchester United zou interesse in hem hebben.

Als Ten Hag het ziet zitten in Rice en ze pikken hem op bij West Ham, komt de weg wellicht open te liggen voor Schouten. De Nederlander heeft nog een contract tot de zomer van 2024, maar zou voor Premier League-begrippen voor een acceptabel bedrag op te halen zijn. The Daily Mail verzekert dat West Ham hem op de voet volgt.

Lees ookSchouten kan stap maken naar top van Italië

'De scouts van the Hammers hebben de 25-jarige speler dit seizoen uitgebreid bekeken en waren onder de indruk van de prestaties van de Nederlander. Ook AS Roma en Napoli hebben Schouten op het lijstje staan. West Ham bereidt zich erop voor om deze zomer toe te slaan. Het zit nog wel in onzekerheid over de situaties van Tomas Soucek en Rice.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen