Slot staat mogelijk voor dilemma in finale tegen AS Roma

16 mei 2022, 00:30   Bijgewerkt: 15 mei 2022, 23:56

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 15 mei.

Van Hanegem: "Als Bijlow fit is, meteen opstellen in Tirana"

Willem van Hanegem vindt dat Justin Bijlow zo snel als mogelijk terugkeert tussen de palen van Feyenoord. De Rotterdamse sluitpost kampt al weken met blessureleed, waardoor zijn back-up Ofir Marciano het doel verdedigt. Dat doet de Israëliër bepaald niet overtuigend.

PSV wil leegloop op middenveld opvangen met komst Zweed (18)

PSV hoopt zich komende zomer te versterken met Williot Swedberg. De achttienjarige middenvelder uit Zweden is in beeld om het aanstaande vertrek van een groot deel van de middenvelders op te vangen. De talentvolle Zweed van Hammarby is dit weekend bekeken door Jan Vennegoor of Hesselink.

Inter maakt geen fout en moet op slotdag hopen op wonder

Inter heeft in de voorlaatste speelronde van de Serie A geen fout gemaakt. De Milanese topclub, regerend landskampioen van Italië, boekte een zwaarbevochten 1-3 overwinning op bezoek bij Cagliari. AC Milan moest het aanstaande kampioensfeest daardoor een week uitstellen.

Fantastische beelden: heldenonthaal voor Sparta na handhaving

Lange tijd leek Sparta dood en begraven, maar de Rotterdammers hebben zich alsnog verzekerd van lijfsbehoud in de Eredivisie. Dat leidde tot indrukwekkende taferelen rond het Kasteel, waar de selectie van coach Maurice Steijn door uitzinnige supporters werd ontvangen.

Schreuder fileert PEC: "Bij Katwijk is het beter geregeld, dit kan niet"

Dick Schreuder blijft als het aan hem ligt ook komend seizoen hoofdcoach van PEC Zwolle. De dit seizoen aangestelde oefenmeester reanimeerde zijn ploeg en mocht lange tijd hopen op handhaving, maar vorige week viel alsnog het doek. Volgens Schreuder is er bij de club veel werk aan de winkel.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen