Stokkers vertrekt bij RKC, Go Ahead in de markt

16 mei 2022 – Finn Stokkers vertrekt komende zomer bij RKC Waalwijk. De spits, die afgelopen weekend nog trefzeker was tegen AZ, heeft ervoor gekozen om de Brabantse club transfervrij te verlaten. Mogelijk vertrekt de aanvalsleider naar Go Ahead Eagles.

Stokkers vertrekt bij RKC, Go Ahead in de markt

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Op de vraag of Stokkers volgend seizoen niet meer uitkomt in het geel-blauw van RKC geeft hij het volgende aan: "Dat is wel de bedoeling. Ik hoop komende week rond te komen met een geïnteresseerde club", laat hij weten tegenover het Brabants Dagblad. Stokkers maakt niet duidelijk om welke club het zou gaan, maar naar verluidt zou Go Ahead Eagles een grote kanshebber zijn.

De Deventernaren tonen al een tijdje interesse in Stokkers, die dit seizoen in alle competities zeven keer tot scoren kwam. Echter kwam de 26-jarige aanvaller ook vaak als invaller binnen de lijnen, waardoor hij met gemengde gevoelens terugkijkt op dit seizoen: "Het was een seizoen met ups en downs voor mij", blikt Stokkers terug. "Ik kreeg maar weinig speeltijd, maar heb me in de beker en de laatste wedstrijden van de competitie wel kunnen laten zien."

Met zijn doelpunten was Stokkers van groot belang voor RKC. De oud-spits van Fortuna Sittard heeft met de Waalwijkers boven verwachting gepresenteerd. Vlak voor het einde van de competitie speelde RKC zich veilig, maar de overwinning op AZ heeft er zelfs voor gezorgd dat de Brabanders op een knappe tiende plek is terechtgekomen.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd