Twente niet blij met soap-Ulderink: "Zou zeer teleurstellend zijn"

18 mei 2022, 23:30

Andries Ulderink lijkt na de zomer aan de slag te gaan bij Antwerp. De assistent-trainer gaf eerder deze week bij FC Twente aan graag te willen vertrekken uit Enschede. De club was echter totaal niet op de hoogte dat Ulderink onderweg zou zijn naar Antwerpen.

Twente heeft vooralsnog niets gehoord van Ulderink of Antwerp. "Maar als het nieuws klopt dat hij daar naar toe gaat, en daar lijkt het sterk op, dan vind ik het zeer teleurstellend en ook onbegrijpelijk hoe dit is gegaan", aldus technisch directeur Jan Streuer in gesprek met Tubantia. Ulderink gaf onlangs aan te willen vertrekken bij Twente vanwege een verschil van inzicht met hoofdtrainer Ron Jans. Daar kan Streuer begrip voor opbrengen.

"Het kan altijd voorkomen dat het je ergens niet meer bevalt en dat je ondertussen wordt gepolst door een andere club. Daar kun je het dan met elkaar over hebben, zoals ook Antwerp zich had kunnen melden bij ons. Dan is de kans groot dat je er uit gaat komen. Nu wisten we van niks en dat werpt dat natuurlijk wel een ander licht op de zaak. Zij hadden natuurlijk gehoopt dat dit nog een tijdje stil was gebleven, maar het is dus uitgelekt."

Ulderink heeft in De Grolsch Veste een doorlopend contract en daarom moeten Antwerp en Twente er hoe dan ook nog uit zien te komen. In eerste instantie wil algemeen directeur Paul van der Kraan eerst graag met Ulderink over de situatie praten. "Wij hebben de mens en de trainer Andries heel hoog zitten, maar hebben we nu wel wat vragen", laat hij weten in een korte reactie. Het contract Ulderink loopt nog tot de zomer van 2023.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen