Karsdorp: "Wat bepaalde Feyenoorders hebben gedaan, dat kan niet"

24 mei 2022, 18:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Voor Feyenoord is Rick Karsdorp uiteraard de bekendste naam in de selectie van finaletegenstander AS Roma. De 27-jarige vleugelverdediger doorliep de jeugdopleiding van de Rotterdammers, brak door in het eerste elftal en won twee prijzen met de club. Toch houdt hij niet alleen goede herinneringen over aan zijn tijd bij 'zijn' Feyenoord.

"Dat heeft te maken met het jaar dat ik terug ben gekomen", vertelde Karsdorp daarover aan ESPN. Hij doelde op het seizoen 2019/20, toen hij door Feyenoord gehuurd werd van Roma. In een slechte fase van de club ontving hij toen bedreigingen via social media en werd hij door een groepje supporters uitgescholden. "Ik wil niet te negatief zijn over Feyenoord, maar wat bepaalde supporters toen hebben gedaan en geroepen, dat kan niet."

"Dat heeft me zeker geraakt", ging Karsdorp verder. "Of het nu een groep van tien of dertig man was, of het iemand achter z'n computer was of in het stadion, dat maakt niet uit. Daar kom ik nooit achter. Maar het is nooit fijn om zulke dingen mee te maken."

Goede herinneringen

Uiteraard bewaart Karsdorp ook vooral goede herinneringen aan zijn oude club. "We hebben de beker gewonnen, we zijn kampioen geworden. Er is voor mij maar één club in Nederland, en dat is Feyenoord. Maar dat telt morgen niet. Ik ben nu speler van Roma, mijn vijfde seizoen alweer, dus ik heb zeker ook een Roma-hart."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen